Motorola sprema Fejsbuk telefon?

Bez autora
Sep 20 2011

Motorolin novi model mobilnog telefona navodno će imati poseban taster za pristup Fejsbuku. Za one koji ne mogu bez Fejsbuka, HTC je još u februaru predstavio dva modela sa dugmencetom „F” koje korisnike vodi „pravo u raj”, a sada se za udeo na ovom polju bori i Motorola.Već neko vreme se šuška da će sledeći model koji dolazi iz Motorolinog jata, EX225 biti „običan” telefon, dakle ne „smartfon”, ali da će imati malo plavo dugmence koje će korisnika voditi direktno na Fejsbuk.

Motorola sprema Fejsbuk telefon?Motorolin novi model mobilnog telefona navodno će imati poseban taster za pristup Fejsbuku.

Za one koji ne mogu bez Fejsbuka, HTC je još u februaru predstavio dva modela sa dugmencetom „F” koje korisnike vodi „pravo u raj”, a sada se za udeo na ovom polju bori i Motorola.

Već neko vreme se šuška da će sledeći model koji dolazi iz Motorolinog jata, EX225 biti „običan” telefon, dakle ne „smartfon”, ali da će imati malo plavo dugmence koje će korisnika voditi direktno na Fejsbuk.

Ovaj model dolazi sa velikom QWERTY tastaturom, što će korisnicima olakšati kucanje poruka i mejlova, ali i komuniciranje sa prijateljima na Fejsbuku.

Dijagonala ekrana je prilično mala za današnje standarde, samo 2,4 inča, a ovaj model dolazi sa kamerom od 3 megapiksela i podrškom za 3G mreže i WiFi.

Ovo može zvučati neobično, naročito ako se uzme u obzir da je Motorolu Mobility kupio Google, pa bi bilo prirodno da se kompanija orijentiše na Android modele.

U čemu je stvar? Model koji spada u niži cenovni rang koji dolazi sa posebnim tasterom za pristup Fejsbuku ima prilično veliku ciljnu grupu - mlade ljude koji slobodno vreme provode „viseći” na Fejsbuku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik